پوستآرایشزیبایی و آرایش

پیلینگ پوست چیست؟ فواید و عوارض و مشکلات پیلینگ پوست صورت

حقایق علمی درباره پیلینگ پوست

داشتن پوست زیبا، برای هر انسانی که به استایل خود اهمیت می‌دهد، آرزویی مهم است که میتوان با روش های جوانسازی پوست، به آن رسید. جالب است بدانید که پیلینگ پوست (Skin peeling)؛ یکی از انواع روش زیبایی و جوانسازی پوست است که برای افراد خاصی تجویز می‌شود. درمورد پیلینگ پوست صورت چه میدانید؟ با انواع روش پیلینگ پوست و فواید و عوارض آن آشنا هستید؟
در این سری از مطالب آموزی زیبایی، سلامت و آرایش پوست از مجله علمی وقت مد(https://vaghtemod.ir/)، همه راز های مهم درباره پیلینگ پوست و انواع روش آن را به شما معرفی خواهیم کرد.
پس از مطالعه این مطلب شما به راحتی میتوانید بر اساس اطلاعات مهمی که بدست آورده ای، تصمیم بگیرید که آیا این روش زیبایی برای شما مناسب است! یا خیر؟

پیلینگ پوست چیست و چه کاربردی دارد؟

به گزارش skin-surgery، پیلینگ پوست و یا لایه برداری شیمیایی، یک روش درمان با محلول های مخصوص مایع است که باعث زیبایی پوست، تحریک بازسازی سلولی و حذف سلول های مرده پوست می‌شود. به این وسیله شما پوستی زیباتر بدون استفاده از اسکراب صورت و بدن و یا درمارولر، خواهید داشت.

در واقع پیلینگ پوست (Skin peeling)، همانند فیشیال پوست و یا پلکسر، نوعی عمل زیبایی است که در آن، لایه مرده از پوست را به روش های شیمیایی مخصوصی که در زیر این مطلب از مجله وقت مد درج شده است، برمیدارند تا شما پوست تازه تر و شفاف تری داشته باشید. به عمل زیبایی پیلینگ پوست، لایه برداری شیمیایی نیز گفته می‌شود.

با پیلینگ، پوست تازه تر و شفاف تری داشته باشید
با پیلینگ، پوست تازه تر و شفاف تری داشته باشید.

درباره پوست بخوانید: بهترین روش های سفت کردن پوست! جدیدترین متد برای سفت کردن پوست های افتاده.

لایه برداری پوست یا پیلینگ پوست چگونه انجام می‌شود؟

انواع مختلفی از عمل زیبایی پیلینگ پوست وجود دارد که از روش های متفاوتی از هم، استفاده می‌کنند. پیلینگ یا لایه برداری شیمایی پوست، ممکن از در یکی از روش ها بلافاصله انجام شده و در روش دیگر، بعد از چند هفته مراقبت از پوست و استفاده نکردن از محصولات خاص، انجام شود.

اسپانسر لباس سکرت

به صورت کلی، پیلینگ به این صورت انجام می‌شود که در ابتدا پوست شما تمیز شده و برای لایه برداری، آماده می‌کنند. سپس مایع مخصوص لایه بردار پوست، بر روی قسمت های مورد نظر پوست قرار می‌دهند. مایع پیلینگ، با انجام واکنش های شیمایی روی سطح پوست شما را به صورت کنترل شده از بین می‌برند.

لایه برداری پوست یا پیلینگ پوست چگونه انجام می‌شود؟

بنا بر ادعای michelegreenmd، محلول شیمیایی روی سطح پوست اعمال می شود و لایه های بالایی پوست را هدف قرار می‌دهد تا سلول های مرده پوست را از بین ببرد.قرار گرفتن این “ترومای کنترل شده” روی انواع جنس پوست، باعث تحریک لایه برداری طبیعی پوست خواهد شد که می‌تواند بافت پوست را بهبود بخشد.
لایه برداری شیمیایی به انواع مختلفی از اسیدها از جمله اسید گلیکولیک، اسید لاکتیک، اسید سالیسیلیک و اسید تری کلرواستیک (TCA) متکی است. عمق و اثر لایه برداری در پیلینگ پوست صورت و بدن، بسته به شدت و ترکیب لایه برداری شیمیایی متفاوت است.

در زمان استفاده از روش های لایه برداری مانند دتاکس پوست، مراقب منافذ پوست خود باشید.

درباره پوست بدانید: دلایل افتادگی پوست چیست؟ با روش های درمان شلی و افتادگی پوست آشنا شوید!.

فواید و کاربرد پیلینگ پوست یا لایه برداری شیمیایی پوست چیست؟

همانطور که در این مطلب از مجله علمی و زیبایی وقت مد توضیح دادیم، پیلینگ با از بین بردن سطح بالایی پوست، لایه های مرده پوست شما را از بین خواهد برد. از فواید و کاربرد پیلینگ پوست یا همان لایه برداری شیمایی پوست، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

فواید و کاربرد پیلینگ پوست یا لایه برداری شیمیایی پوست
کاهش علائم پیری پوست با استفاده از پیلینگ از فواید این عمل زیبایی پوست است.

درباره بوتاکس ها بدانید: بوتاکس معده! لاغری سریع یا توهم؟، بوتاکس زیر بغل ! عوارض، فواید، حقایق تزریق بوتاکس زیر بغل و بوتاکس مو چیست؟ عوارض، ماندگاری، فواید و روش کار بوتاکس مو.

عوارض لایه برداری شیمیایی یا پیلینگ پوست چیست؟

این روش زیبایی نیز مانند سایز انواع روش های زیباسازی پوست، با عوارض و مشکلات خاصی همراه است. از جمله عوارض پیلینگ پوست، قرمزی پوست، تورم و سوزش و خشکی پوست است. بعد از انجام پیلینگ پوست، نباید آن را در معرض اشعه نور خورشید، قرار دهید.
در روز های ابتدایی این عمل زیبایی پوست، ممکن است رنگ پوست شما روشن تر و یا تیره تر شود.

از عوارض نادری که برای برداری شیمیایی یا پیلینگ پوست ممکن است ایجاد شود میتوان به وجود جای زخم روی پوست، آسیب قلبی و کبد و کلیه اشاره کرد. در نظر داشته باشید که پیلینگ یا لایه برداری شیمیایی پوست باید حتما توسط پزشک متخصص و با تجربه انجام شود.

عوارض لایه برداری شیمیایی یا پیلینگ پوست
از عوارض نادری که برای برداری شیمیایی یا پیلینگ پوست ممکن است ایجاد شود میتوان به وجود جای زخم روی پوست است.

بیشتر بدانید: نیاسینامید چیست؟ فواید، کاربرد و عوارض نیاسینامید و ویتامین B3 و نیکوتین آمید.

انواع پیلینگ پوست یا لایه برداری شیمیایی پوست

به صورت کلی پیلینگ پوست به سه روش تقسیم می‌شود که مبنای تقسیم بندی آن ها، میزان عمق لایه برداری در این روش زیبایی پوست است:

  • لایه برداری شیمیایی سبک یا لایت
  • متوسط
  • عمیق

انواع رنگ پوست شما میتواند در انتخاب روش صحیح، موثر باشد. هرچه پوست تیره تر باشد، پیلینگ یا لایه برداری ملایم تری روی آن انجام خواهد شد. در قسمت پایین این سری از مطالب آموزش زیبایی و آرایش مجله وقت مد (https://vaghtemod.ir/)، انواع پیلینگ را به صورت کامل شرح داده ایم.

مطالعه بیشتر: لیفت صورت با نخ! با حقایق علمی، فواید، عوارض نخ صورت آشنا شوید.

پیلینگ پوست یا لایه برداری شیمیایی نوع سبک و یا لایت

به گزارش michelegreenmd، نوع لایه برداری سبک و یا لایت در پیلینگ، با مواد لایه برداری ملایم انجام خواهد شد تا به آرامی پوست شما لایه برداری شود. در این نوع از پیلینگ، فقط لایه بالایی پوست شما یعنی لایه اپیدرم، تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

انواع لایه برداری سطحی در پیلینگ به روش سبک

در لایه برداری سطحی پیلینگ به روش سبک یا لایت، از اسید های زیر برای از بین بردن سطح رویین پوست استفاده خواهد شد.

  • لایه برداری آلفا هیدروکسی اسید ملایم ترین شکل لایه برداری شیمیایی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به کاهش ظاهر خطوط بسیار ظریف، پوست خشک، آکنه های جزئی و رنگدانه های خفیف یا ناهموار پوست کمک کند.
  • لایه بردارهای بتا هیدروکسی اسید دارای محلول های شیمیایی مبتنی بر لیپید هستند که به کنترل تولید چربی کمک می کنند، که می تواند به ویژه برای افرادی که پوست به طور طبیعی چرب دارند یا مستعد آکنه هستند مفید باشد.
  • لایه بردارهای جسنر اسید لاکتیک، اسید سالیسیلیک و رزورسینول را ترکیب می‌کنند تا اسیدها را به عمق لایه های پوست منتقل کنند. لایه برداری جسنر اغلب با استفاده از اسید رتینوئید دنبال می شود. اسید رتینوئید (رتینول) نفوذ لایه‌برداری عمیق‌تری را ایجاد می‌کند که می‌تواند به بهبود سریع‌تر پوست و رشد پوست جدید کمک کند. برای آشنایی با کاربرد، عوارض و فواید رتینول برای پوست اینجا کلیک کنید.

درمورد پوست بدانید: لیفت صورت با نخ! با حقایق علمی، فواید، عوارض نخ صورت آشنا شوید.

پیلینگ با استفاده از آلفا هیدروکسی اسید (Alpha Hydroxy acid)

آلفا هیدروکسی اسیدها (AHA) به انواع اسیدهای مختلف از جمله اسید سیتریک (از مرکبات)، اسید لاکتیک (از شیر تخمیر شده)، اسید ماژیک (از سیب) و اسید تارتاریک (از انگور) اشاره دارد. با این حال، محبوب ترین لایه برداری AHA، لایه برداری اسید گلیکولیک به منظور لایه برداری پوست و تحریک تولید کلاژن در بدن است.
اسید گلیکولیک، مشتق شده از نیشکر، ساختار مولکولی بسیار کوچکی دارد که به آن اجازه می‌دهد به لایه های پوست نفوذ کند و قدرت آن برای متعادل کردن لایه برداری فعال با حساسیت پوست متفاوت است. برای آشنایی با علائم و تشخیص پوست حساس اینجا را بخوانید.

درمورد پوست بدانید: اگزما پوستی چیست؟ انواع اگزما، نشانه ها، علت، پیشگیری و درمان اگزمای پوست.

لایه برداری بتا هیدروکسی اسید (اسید سالیسیلیک) در پیلینگ

لایه بردارهای بتا هیدروکسی اسید یا لایه بردارهای BHA، گزینه ای عالی برای کسانی است که امیدوارند ظاهر لکه ها یا گرفتگی پوست را کاهش دهند. پایه لیپیدی لایه بردارهای BHA می‌تواند به دورتر از بسیاری از لایه بردارهای AHA برسد، زیرا محلول میتواند با چسبیدن به روغن های طبیعی پوست به لایه های عمیق تر درم نفوذ کند.
اسید سالیسیلیک، رایج ترین اسید در لایه بردارهای BHA، به عنوان یک پاک کننده منافذ عمل می‌کند و دارای ویژگی های ضد التهابی است که باعث کاهش تحریک ناشی از جوش های آکنه می‌شود.

بیشتر بدانید: هایفوتراپی چیست؟ (HIFU) تمام فواید و عوارض هایفوتراپی صورت را بدانید!.

پیلینگ پوست یا لایه برداری از پوست به روش متوسط یا مدیوم

در این روش از پیلینگ یا لایه برداری پوست، از محلول های شیمیایی مانند اسید تری کلرواستیگ استفاده می‌شود.

لایه برداری شیمیایی یا پیلینگ پوست به روش مدیوم یا ملایم، توسط اسید تری کلرواستیک (Trichloroacetic acid) انجام خواهد شد. این روش زیبایی توسط پزشک متخصص پوست برای بیمارانی که از بی نظمی در رنگدانه ها و آسیب های ناشی از نور خورشید، چین و چروک رنج میبرند، تجویز می‌شود.

مطالعه بیشتر: اسپری ضد آفتاب! عوارض، فواید، معرفی موارد بسیار ضروری در این باره.

پیلینگ یا لایه برداری عمیق پوست

در این روش از پیلینگ پوست، از محلول های شیمایی با هدف از بین بردن لایه عمیق تری از سطح پوست، استفاده می‌کنند که حتی ممکن است تا لایه درم از پوست نیز، نفوذ کند. این سبک از پیلینگ یا لایه برداری شیمایی، جوان سازی طولانی تری را نسبت به سایر روش ها، به همراه دارد.

درباره زیبایی صورت بدانید: عمل جراحی پلک یا بلفاروپلاستی (blepharoplasty) چیست؟ فواید، مضرات و مراقبت ها.

‫12 دیدگاه ها

  1. پیلینگ با از بین بردن سطح بالایی پوست کاربرد داره و باعث کلاژن سازی میشه

  2. چقدر خوبه که همیشه در کنار داشتن رووتین مناسب پوست از مزایای فیشیال هم بهره مند بشیم

  3. و ماده پیلینگ و اسیدهای پودری حتما باید توی، ظرف چینی اماده سازی بشن

  4. خیلیا میگن نباید پیلینگ خشک شه رو صورت ولی نمیدونم درسته یا نه!؟!

  5. پوست و مو چیزایی هستن که خیلی تاثیر دارن توی زیبایی و باید مدام بهشون رسیدگی داشته باشیم 🔥واقعا هرچقدر به این دوتا برسیم کمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا